Olivia Joules

Als mijn vorige boekenblog over Wat is de Wat een beetje te zwaar klonk, dan is De al te grote fantasie van Olivia Joules misschien een betere keuze voor een zonnige middag.

Het is een spionage roman geschreven door Helen Fielding, de schrijver van de Bridget Jones boeken.

Je moet onder een steen geleefd hebben als je niet weet wie Bridget Jones is. Je zou op zijn minst één van de films gezien moeten hebben. De eerste is natuurlijk nog steeds de beste met een hilarische Renée Zellweger als Bridget, en oh mijn god, is dat Mr Darcy? Is dat mijn Mr Darcy uit de Pride & Prejudice serie van de BBC oftewel Colin Firth?? Ja, echt…..zucht! Ok, ik draaf hier een beetje door, waar was ik. O ja, Olivia niet Bridget.

Olivia Jules is een journalist die schrijft voor een Engelse krant en een tijdschrift. Tijdens de lancering van een schoonheidsproduct in Miami ontmoet ze de rijke en knappe eigenaar van het merk. Hoewel ze zich tot hem aangetrokken voelt, vertrouwt Olivia de man niet. Haar al te grote fantasie slaat op hol en ze denkt zelfs dat hij een terrorist is. Olivia besluit om alleen op onderzoek uit te gaan.

Helen Fielding is erin geslaagd om een vrouwelijke James Bond te creëren en er een grappige draai aan gegeven. Denk..….slimme pittige tante in combinatie met prachtige locaties, extravagante huizen, chique auto’s en speedboten. Het boek is gemakkelijk te lezen en nog spannend ook. Is het inderdaad de al te grote fantasie van Olivia die haar in gevaarlijke situaties brengt of is ze iets op het spoor en kan ze een terroristische aanslag voorkomen?

Nieuwsgierig geworden en zin in een ongecompliceerd spannend verhaal? Klik op de link hieronder om het boek snel te bestellen via Bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_5c77ebe773f53_selected-products” products=”1001004002062576″ name=”Olivia Joules” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Deel dit bericht via:

You may also like